Meteen naar de inhoud

Zonnekracht

Zonnekracht in Castricum

Zoveel mogelijk zonnepanelen en zonneboilers op de daken in Castricum, dat is het doel van de Nudge actie Zonnekracht.
Op dinsdag 20 maart organiseert Nudge daarom voor buurtgenoten een informatieavond over zonne-energie in de Tuin van Kapitein Rommel.

Zoals we onlangs ook weer hoorden op de informatieavond van CALorie, is zonne-energie interessant aan het worden – ook voor de portemonnee!
De dalende prijzen van zonnepanelen maken zonne-energie ook zonder subsidie al rendabel in Nederland. Steeds meer mensen hebben dan ook serieuze interesse in zonnepanelen en/of zonneboilers. Maar er zijn nog veel vragen. Vaak weten mensen niet waar ze moeten beginnen of zien ze op tegen alles wat ze moeten uitzoeken en regelen. Die drempels gaan we wegnemen door het gezamenlijk aan te pakken.

Informatieavond

Op dinsdag 20 maart 2012 organiseert Karel Zwarenstein (buurtburgemeester via Nudge Zonnekeracht) in de Tuin van Kapitein Rommel een informatieavond over zonne-energie. Op deze avond kunnen ervaringen worden uitgewisseld en beantwoordt Berend Olde Rikkert van Zon-IQ de vragen met betrekking tot de werking en mogelijkheden van zonne-energie, en over de kosten en de installatie van panelen. Piet Geerke geeft een toelichting op de activiteiten van CALorie en zijn ervaringen met zonnepanelen.
De avond begint om 20.00 uur, je bent welkom vanaf 19.30 uur, de avond duurt tot plusminus 22.00 uur en is vrij toegankelijk voor geïnteresseerde buurt- en plaatsgenoten. Meer informatie over de campagne Zonnekracht is te vinden op nudge.nl