Meteen naar de inhoud

Workshop storytelling – Wat is jouw verhaal voor een betere wereld?

Klimaatverandering, bijensterfte, plastic soep, een op hol geslagen economie, et cetera; we lezen en horen er allemaal over in de media. Steeds meer mensen willen er wat aan doen of zijn al aan de slag. Je deelt je ideeën voor een betere wereld graag en tegelijkertijd wil je niet belerend overkomen. Misschien ervaar je wel weerstand in je omgeving of loop je tegen bepaalde zaken aan als het gaat om duurzaamheid. Herkenbaar? Kom dan naar de workshop Storytelling.

Op zondag 8 en zondag 22 april organiseren we in samenwerking met boekhandel Laan een 2-delige workshop Storytelling – Wat is jouw verhaal voor een betere wereld? Storytelling geeft je inzicht in jouw eigen en andermans waarden. Je krijgt handvatten om jouw persoonlijke verhaal op het vlak van duurzaamheid kracht bij te zetten.

Inspiratie en inspireren…

Deel 1 Workshop – inspiratie

Op zondag 8 april vertonen we de film ‘Tomorrow’ (Demain). een inspirerend verhaal over lokale initiatieven voor een betere wereld.

 

Deel 2 Workshop – inspireren
Op zondag 22 april gaan we aan de hand van een aantal oefeningen zelf aan de slag met jouw eigen verhaal voor een betere wereld. Ook kun je (als je dat wilt) jouw verhaal in kleine groepjes onderling delen. Leuk om eens te proberen!

Kom inspireren en wordt geïnspireerd.

Je bent van harte welkom op 8 en/of 22 april 14.00-16.30 (inloop vanaf 13.30).

Lokatie: Boekhandel Laan, Burgemeester Mooijstraat 19, Castricum.

Kosten: gratis (consumpties voor eigen rekening).