Meteen naar de inhoud

Wat kies jij?

Aan de vooravond van de Provinciale Staten-verkiezingen houden TT en CALorie een politiek debat. Dinsdagavond 17 maart 2015, 19.30 uur in het gemeentehuis van Castricum

De provincie is belangrijk

Waar gaat het om in het provinciale bestuur? Waar kies je voor als je op woensdag 18 maart naar de stembus gaat? Natuur, energie, duurzaamheid, economie, infrastructuur en democratie zijn belangrijke onderwerpen. Niet alleen voor de provincie maar ook voor de gemeente. Daarom zijn op 17 maart politici van de Castricumse gemeenteraad en van Provinciale Staten uitgenodigd. Zij zullen met elkaar en met de zaal in debat gaan over deze onderwerpen en over nieuwe onderwerpen die vanuit de zaal naar voren komen.

Er valt veel te kiezen

Er valt rond natuur, energie, duurzaamheid, economie, infrastructuur en democratie nogal wat te kiezen. Rond al deze onderwerpen moet in actie gekomen worden. De vraag is hoe alle politieke partijen daarover denken en wat zij daarbij verwachten van gemeente en provincie. In interactie met de zaal krijgen politici van links tot rechts deze vraag voorgelegd.
Deze avond wordt georganiseerd door CALorie en TT Castricum. We hopen dat alle bezoekers de volgende dag beter geïnformeerd naar de stembus kunnen gaan!


Welkom op dinsdagavond 17 maart 19:30 inloop, aanvang 20:00
Locatie: Gemeentehuis, Castricum.
Kosten: gratis