Meteen naar de inhoud

TT Café december

Het gesprek van de dag: het wordt allemaal minder.

Minder zorg, minder inkomen, minder hypotheekaftrek, minder… Hoe kan je in tijden dat je dit veel hoort leven vanuit GENOEG.
Of vraag je je af hoe je, met de feestdagen voor de boeg, de kinderen tevreden kunt houden met wat minder kado’s ? Dan nodigen we je van harte uit een bezoek te brengen aan het TT-cafe op 7 december.
Op 7 december staat het TT café in het teken van genoeg. De leden van het Genoegteam van TT Castricum zijn aanwezig en willen in deze decembermaand graag de voordelen van het “genoeg” met iedereen delen.

Genoeg

Een groeiende groep Nederlanders heeft meer met doen-denken dan met doem-denken! Een wereld enkel en alleen gestoeld op economische groei kraakt uit haar voegen. Het Genoegteam biedt graag een alternatief. Nieuwe realisten gaan zélf aan de slag om de wereld duurzaam te veranderen! Met allerlei ideeën waarin ‘Praktisch Idealisme’ centraal staat. Voor mensen die in eigen huis of buurt aan de slag willen om hun manier van wonen, werken, en leven minder afhankelijk te maken van spullen kopen en consumeren.

Genoegteam in Castricum

Het Genoegteam gaat uit van een ‘economie van het genoeg‘ in plaats van een ‘economie van steeds meer‘. Hoe kun je in tijden van economische crisis leven vanuit GENOEG. Waar vind je overvloed zonder dat het geld kost ? Is het mogelijk van Castricum een ‘genoeglijk’ dorp te maken, waar mensen op een duurzame manier samenleven.
In het volgende TT cafe op 7 december gaan we graag met je in gesprek over feestelijke maanden die helemaal niet duur hoeven te zijn. Wat is de kern van feestelijkheden? Waar gaat het om en hoe zet je dat naar je hand.

TT Café is iedere eerste vrijdag van de maand
Locatie: bibliotheek van Castricum
Tijd: vr 7 december van 19:00 tot 21:00 (vrije inloop)