Meteen naar de inhoud

Transitie op het strand of in de duinen

De laatste maandelijkse bijeenkomst van Transitie Castricum voor de zomer kan weer Live! Je kunt bijvoorbeeld op vrijdag 2 juli afspreken met een goede vriend of kennis op het strand van Castricum. Of een wandeling maken door de duinen.

De maatregelen rondom Corona staan weer meer toe. Dus pak deze zomer je moment om samen met de mensen die belangrijk voor je zijn te praten over de toekomst.

Samen

Deze keer niet één, niet twee, maar eindeloos veel onderwerpen. Heb jij een verhaal, een oproep, een inzicht, een idee, een plan of een actie? Vertel!

Deel deze zomer het transitieverhaal met jouw omgeving. Waarom wil jij lokaal aan de slag? Haal je inspiratie uit de thema’s op deze website, of van andere informatiebronnen. En luister vooral naar de mensen waarmee je in gesprek bent. Wat vinden zijn belangrijk? Waar kun je elkaar vinden en met elkaar aan de slag om ons dorp mooier, duurzamer en socialer te maken?

In september pakken we met elkaar de draad weer op, we zijn benieuwd naar de verhalen die we dan weer met elkaar kunnen delen! Een fijne zomer!

het kernteam van Transitie Castricum