Meteen naar de inhoud

Transitie Café met soep vooraf in de Tuin van Kapitein Rommel

Met ingang van september dit jaar gaan we het Transitie Café organiseren in de Tuin van Kapitein Rommel. Een andere omgeving en verandering van de opzet. We kunnen nu starten met een soepmaaltijd vooraf. Dus geen ‘gedoe’ als je net uit je werkt komt – je kunt meteen aanschuiven.

En na de soep blijf je natuurlijk gezellig rondhangen in het Transitie Café. Er is koffie en thee en voor wat later ook nog wat verschillende andere dranken.

Film: the Economics op Happiness

De avond willen we om 19:30 een korte film laten zien; de 68 minuten durende en veel bekroonde documentaire The Economics of Happiness. Een film die schokt, verbijstert en vrolijk maakt. Daarna kunnen we lekker napraten met een drankje en een hapje.
De Tuin van Kapitein Rommel vraag ons een bescheiden huurprijs, maar die moet natuurlijk wel betaald worden. Gezamenlijk komt dat waarschijnlijk op een paar euro pp, maar de drankjes verkopen we rond de kostprijs. We willen graag zo transparant mogelijk werken en tegelijk niet de mensen die het voorschieten met de rekening laten zitten. Het wordt een beetje experimenteren dus.
Wanneer: Vrijdag 6 september
Tijd: Inloop voor soepmaaltijd vanaf 18:00, start Transitie Café 19:30
Waar: Tuin van Kapitein Rommel 2 (navigeren naar Stationsweg 3)
Kosten: Een kleine bijdrage in de huurprijs