Meteen naar de inhoud

Transitie Café in Beweging!

Ons Transitie Café van vrijdag 4 september staat in het tegen van beweging onder begeleiding van Marieke Zegers. Tai Chi & Qi Gong zet je lichaam, geest en energie weer in de juiste beweging. Dat is ook wat wij wensen voor de Transitie, volop beweging!

Transitie in beweging: Tai Chi & Qi Gong

De Tai Chi & Qi Gong wordt begeleid door Marieke Zeegers. Sinds een aantal maanden is Tai Chi & Qi Gong een vast onderdeel geworden van haar dag. Heerlijk! Eens per week krijg ze les van Ruud Köhler en is ze een speciaal programma aan het ontwikkelen voor kinderen. Ze vindt het belangrijk dat kinderen leren hoe ze met hun eigen energie, rust en lichaam kunnen omgaan en dat ze deze ervaringen al van jongs af aan mee krijgen. De oefeningen zijn simpel, maar leuk en speels en je voelt direct resultaat.

Graag deelt Marieke haar kennis met ons op vrijdag 4 september en uiteraard leert ze ons ook een aantal leuke oefeningen.

Trek comfortabele kleding aan en neem wat te drinken mee.

Wanneer: Vrijdag 4 september
Tijd: 18.45 aanwezig! (duur ongeveer een uur)
Waar: We verzamelen bij De Hoep en van daaruit lopen we samen naar t veldje.
Kosten: gratis, consumpties: neem bijv. wat water mee. Aansluitend kunnen we nog kijken waar of we ergens samen wat gaan drinken.
Corona: We houden 1.5 meter afstand en respecteren mensen voor wie dit belangrijk is.