Meteen naar de inhoud

Talent 4 Transition

Ken je talenten, zet ze strategisch in, geniet ervan.
Ken je valkuilen, breng ze in kaart en leer ervan.

Omdat er grote problemen( uitdagingen) zijn op wereldniveau als het om het beheer van de Aarde gaat willen we graag op lokaal niveau meedoen met de transitie naar een andere aanpak: Hergebruik, afval als grondstof, geen verspilling van voedsel, eerlijk delen, de menselijke maat, ruilhandel, samenwerken, … .

Op zaterdag 16 april van 16.00 tot 18.00 uur kan je meedoen aan een workshop die jou helpt en stimuleert in je (vrijwilligers) werk voor de transitie. Goed gebruik van je energie, want er is genoeg te doen. Zo kunnen we met plezier en ontspannen, toch bergen werk verzetten!

Vincent Deinum verzorgt de workshop: Talents 4 Transition

12341462_10153783576381303_2146296268649337548_nWe dragen allemaal ons steentje bij voor de transitie. Ieder op zijn of haar manier. Dat gaat niet zonder slag of stoot en worden we geconfronteerd met ons eigen on-kunnen, een wrijvende samenwerking in de buurt of teams, of gemis aan persoonlijke focus en daadkracht. Door je natuurlijke talenten & sterktes bewust in te zetten kun je dat voorkomen. Werken met je talent geeft energie, en een zelfverzekerd gevoel om actie te ondernemen. Voorkomen dat je jouw talent teveel gebruikt, voorkomt irritaties en frustraties bij jezelf en in het team.

In de workshop

Tijdens deze workshop ga je op onderzoek naar jouw natuurlijke talent & sterktes en delen we met elkaar wat er gebeurt als je deze toepast of misschien teveel toepast. En wat het doet met jouw energie en de dynamiek in jouw team of buurt.

Over Vincent

Vincent Deinum is trainer en coach op gebied van persoonlijke ontwikkeling, teamkracht en talent in het werk. Hij is facilitator en workshop leider geweest bij diverse evenementen voor de klimaatbeweging. Nog meer info over Vincent is te vinden via website & Facebook

Welkom

Waar: Dorpsstraat 23 in Castricum
Max deelnemers 25.
Investering: (contante) bijdrage van 15 euro (consumpties inbegrepen)

Opgave en informatie: Marleen M. Heeman
0640718732 of heeman (apenstaartje) ziggo.nl