Meteen naar de inhoud

Repair Café op 10 februari

Op zaterdag 10 februari vindt er weer een Repair Café plaats in De Bakkerij in Castricum. Een mooi moment om eens langs te komen met je kapotte spullen en deze samen met onze vrijwilligers te repareren. Het is de bedoeling dat je meekijkt tijdens de reparatie zodat je leert om meer spullen te repareren.

We helpen om textiel te repareren en geven advies bij haken en breien. Hoe repareer je bijvoorbeeld een gat in een broek van jezelf of je kind? We helpen je om kleine elektrische en huishoudelijke apparaten te repareren. Wat kun je bijvoorbeeld doen met een kapotte strijkbout? Ook kun je komen voor advies bij computerproblemen. Verder geven we advies bij fietsreparaties.

Naast gerepareerde spullen brengt een Repair Café ook veel gezelligheid. Je kunt wat drinken aan de bar van De Bakkerij voorafgaand aan de reparatie of na afloop.

Dit Repair Café wordt vier keer per jaar georganiseerd door Transition Town Castricum en De Groene Bak en is toegankelijk voor jong en oud. De Groene Bak is een Castricumse beweging die jonge mensen wil inspireren duurzamer te leven.

Het Repair Café vindt plaats op zaterdag 10 februari in De Bakkerij aan de Dorpsstraat 30 in Castricum.

De openingstijden van het Repair Café zijn 13.00 tot 16.00 uur.
De entree is gratis (giften zijn welkom).
Je betaalt alleen voor eventuele materialen.

Repareren en laten repareren is uiteraard op eigen risico.