Meteen naar de inhoud

Repair Café oktober

Op zaterdagmiddag 15 oktober is er weer een Repair Café. Een mooi moment om eens langs te komen met je kapotte spullen en deze samen met onze vrijwilligers te repareren. Samen spullen repareren is leuk, duurzaam, goedkoop en gezellig.
Let op: Voor reparaties aan fietsverlichting kun je op deze dag niet bij het Repair Café terecht maar bij de Fietsersbond op het Bakkerspleintje.

Dit Repair Café wordt vier keer per jaar georganiseerd door Transition Town Castricum en De Groene Bak en is toegankelijk voor jong en oud. De Groene Bak is een Castricumse beweging die jonge mensen wil inspireren duurzamer te leven.

Kom langs

Je kunt langskomen voor reparaties aan textiel (van stof en gehaakt/gebreid). De textielvrijwilligers vinden het ook leuk om adviezen te geven bij haak- of breiwerk. Verder helpen we kleine elektrische en huishoudelijke apparaten te repareren. Ook is er advies bij computerproblemen. Vrijwilligers helpen je om samen spullen te repareren, waarna je het zoveel mogelijk zelf afmaakt. Repareren en reparaties zijn uiteraard op eigen risico.

Welkom op zaterdag 15 oktober 13:00 – 16:00
Lokatie: de Bakkerij, Dorpsstraat 30 Castricum.
Kosten: gratis (consumpties voor eigen rekening). Je betaalt alleen voor eventuele materialen.