Meteen naar de inhoud

Repair Café, maar geen TT Café in oktober

Op 10 oktober ben je weer van harte welkom met alle kapotte spullen op het Repaircafé in de dorpsstraat.

Je kunt langskomen voor verschillende reparaties, bijvoorbeeld textiel. De textielvrijwilligers vinden het ook leuk om adviezen te geven bij naai-, haak- of breiwerk. Verder helpen we kleine elektrische en huishoudelijke apparaten te repareren. Ook kun je komen voor advies over kleine computerproblemen. Naast gerepareerde spullen brengt een Repair Café ook veel gezelligheid. Je kunt wat drinken aan de bar van De Bakkerij.
Mocht je problemen hebben met (de verlichting van) de fiets? Dan kun je ook meteen even langs het Bakkerspleintje. Daar is de Fietsersbond

Welkom: op zaterdag 10 oktober vanaf 13:00 tot ca 16:00

Locatie: De Bakkerij aan de Dorpsstraat 30 in Castricum.
Toegang: De entree is gratis (giften zijn welkom). Je betaalt alleen voor eventuele materialen en consumpties aan de bar.

Let op: De openingstijden van het Repair Café zijn sinds april vervroegd naar 13.00 tot 16.00 uur vanwege de hoge opkomst op de vroege middag.
We helpen u graag repareren. Repair Café levert nooit garantie op reparaties. Repareren en laten repareren is uiteraard op eigen risico.

Geen TT Café in Oktober

geslotenIn oktober vindt geen TT-Café plaats in de bibliotheek. De reden is dat de eerste week van oktober een verbouwing van de bibliotheek staat gepland. Voor verschuiven of het verplaatsen naar een andere locatie heeft het Kernteam de alternatieven afgewogen, maar geen geschikte opties gevonden. We informeren jullie weer tijdig over de planning in november.
Natuurlijk vinden we het leuk als je even langskomt op het repaircafé om even bij te kletsen!