Meteen naar de inhoud

Kom naar de landelijke Transitie Conferentie

In het weekend van 30 september t/m 2 oktober vindt dit jaar de landelijke Transitie Conferentie plaats. De conferentie is een driedaags gebeuren waarvan de eerste dag een symposium met veel lezingen, dag 2 zich richt op kennis maken met technieken en manieren om meer zelfvoorzienend te leven. poster van de conferentie Dag 3 tenslotte is bestemd voor de ontmoeting en uitwisseling tussen de lokale TT-groepen van Nederland. Locatie: de oude synagoge in Deventer

De Transitie Conferentie heeft onderdak gevonden in de voormalige synagoge van Deventer. Een prachtig gebouw op een unieke locatie in het hartje van de stad: een verrassend rustige plek vlak bij de gezellige markt met vele terrassen en restaurants, goed bereikbaar te voet en met het openbaar vervoer.

Het adres is: Golstraat 23, 7411 BN in Deventer

Drie dagen met elk een eigen karakter
Om de transitie naar een veerkrachtige wereld plaats te laten vinden is er verandering nodig op vrijwel alle vlakken van de samenleving. Hoewel het echte werk lokaal plaats vindt, zijn veel TT’-ers niet alleen lokaal actief in hun eigen leefomgeving, maar ook in hun regio, landelijk of internationaal. Als TT’-ers begeven we ons in formele en informele netwerken en richten we ons op een verscheidenheid aan onderwerpen. Om verschillende netwerken te bereiken en een verscheidenheid aan onderwerpen aan bod te laten komen hebben we er voor gekozen om elk van de drie dagen een eigen karakter te geven.
Vrijdag 30.9: Symposium ‘Transitie Met Toekomst’
Bekende denkers en doeners presenteren hun visie op transitie
Speciale gast: Rob Hopkins uit Engeland
Zaterdag 1.10: TransitieTech 2011
Workshops en demonstraties van technieken voor lokale zelfvoorziening
Zondag 2.10: Transition Towns Treffen
Lokale TT-groepen delen hun ervaringen

Meer informatie vind je hier
Inschrijven kan hier.