Meteen naar de inhoud

Handelsverdragen en de burger

20161221-de-castricummer-frustratieHet TT Cafe van vrijdag 9 december maakte veel los bij de aanwezigen. Zie het artikel in de Castricummer van afgelopen week (klik om te vergroten).

Benieuwd?

Er zijn veel verschillende bronnen over wereldhandel en handelsverdragen. Vooral de impact op onze Aarde en haar bewoners verdient daarbij de aandacht. En is ook een publicaties verschenen van Maarten over dit onderwerp.
Dit korte artikel is inmiddels overgenomen op dzniews duurzaamnieuws.nl. Overigens is DuurzaamNieuws.nl in bredere zin een leuke site om af en toe te kijken. Er zijn veel actuele artikelen te vinden die niet altijd het ‘gewone’ nieuws halen, maar waar je wel blij van kunt worden.

De presentatie:

Mocht je alsnog de presentatie willen zien, dan kan dat. In het TT Café (maandelijks op de eerste vrijdag van de maand bij ClubMAriz) is de presentatie door Tanja en Maarten gegeven. Aansluitend zijn de ca 20 aanwezigen nog in debat gegaan over mogelijke lokale activiteiten die we kunnen opstarten. Daarvan zijn geen opnames gemaakt. Omdat er toch vraag was vanuit verschillende hoeken is de presentatie ingesproken en op Youtube gezet. Dit is dus niet de originele presentatie in het TT Café.