Meteen naar de inhoud

GEEFeconomie

Robbert Vesseur

Is geven leuk?

Met de feestdagen nog amper achter ons, kun je de conclusie zelf wel trekken. Ja, het is leuk om cadeautjes te geven. En wat zou er gebeuren als je die lijn doortrekt?
Spannend? Ja, natuurlijk.
Onbekend terrein? Niet helemaal, want het gebeurt al.

Sinds een jaar is Robbert Vesseur een van de ervaringsdeskundigen in Nederland op het gebied van GEEFeconomie. En onlangs stond hij in warme belangstelling van de landelijke media.

De hemel op aarde een utopie?

Niet voor Robbert Vesseur. “Ik ga er gewoon zelf voor”, dacht hij. Een jaar geleden gaf hij baan en zekerheid op om zich te wijden aan de ‘geef-economie’. Daarbij gaat het niet om hebben en houden, maar om geven.” Op zaterdag 12 januari komt hij – helemaal uit Nijmegen – een lezing geven over de GEEF Economie.

En wat kun jij geven?

Op 12 januari krijg je de kans om meer te weten te komen over de GEEFeconomie en om zelf te horen, of zelfs te ervaren hoe de GEEFeconomie werkt. Je kunt nadenken of er iets is wat jij kan geven. Niets is verplicht! Misschien heb je vragen aan Robbert? Misschien wil jij wel iets geven?

GEEF-Lunch

In ieder geval is het leuk als je iets meebrengt voor de lunch om te delen (hoeveelheid, voor 1 persoon).
Er is wat servies en bestek aanwezig. Voor drinken – koffie / thee – wordt gezorgd (tegen vergoeding – aangezien we gratis gebruik mogen maken van de prachtige locatie op dorpsstraat 23)

Welkom

Op 12 januari van 12:00 — 15:00
Locatie: “Dorpsstraat 23”, Castricum
Toegang gratis (drinken consumpties 1 euro)

Meer weten over GEEFeconomie?

Lees verder in het interview dat onlangs in het NRC stond: hier
Kijk ook op de site van de GEEFeconomie: hier