Meteen naar de inhoud

Een Bak vol Kleding

Kom je kleding ruilen bij ‘Een Bak Vol Kleren’ in De Bakkerij.

Een kast vol met kleding en er toch zuchtend voor staan, omdat er niets leuks tussen zit? Kleding die al jaren op dezelfde plek ligt, te leuk om weg te doen, maar om één of andere reden trek je dit toch niet aan. Herkenbaar?
Op donderdag 15 mei 2014 vanaf 20 uur organiseert de Groene Bak samen met Transition Towns Castricum in De Bakkerij een kledingruilavond. Iedereen mag kleding inleveren en deze omruilen voor nieuwe. Op deze manier hoef je niets weg te gooien of geven. Je krijgt er gewoon wat leuks voor terug. Door de organisatie wordt bepaald hoeveel punten jouw kleding waard is en voor het totaal aantal punten mag jij vervolgens naar hartenlust shoppen. Ook mogen accessoires zoals schoenen en sieraden geruild worden.

En dat niet alleen…

Naast kledingrekken vol ‘nieuwe’ kleren worden er ook diverse activiteiten gehouden. Zo kun je onder andere ideeën opdoen hoe je kleding op kan pimpen en hier ter plekke mee aan de slag en kun je op de foto in de speciale ‘photoboot’. Voor hapjes en een welkomstdrankje wordt gezorgd.

Een bak vol kleren dus. Kom gezellig langs, neem wat mooie kleding mee welke je niet meer gebruikt en ga naar huis met een nieuwe garderobe.

Bak Vol Kleren vindt plaats op donderdag 15 mei vanaf 20 uur in De Bakkerij aan de Dorpsstraat 30 in Castricum.