Meteen naar de inhoud

Brainstormen in het TT Café januari 2017

20172016 was een bewogen jaar. Uit alles is maar weer duidelijk dat ‘resilience’ nodig is. De vertaling van het Engelse woord Resilience naar Nederlands is ‘veerkracht’. Maar Resilience is méér dan alleen terugveren. Resilience is het vermogen om zich aan te passen aan de gebeurtenissen in het leven en met groter vermogen verder te gaan.

Laten we eens vooruit kijken.

Hoe gaan we in 2017 meer Resilience organiseren?

Allereerst zijn er natuurlijk de landelijke verkiezingen in maart. Hoe kun je als burger een goede keuze maken? En welke onderwerpen vinden we vanuit de Transitiebeweging noodzakelijk in het verkiezingsdebat? In het TT Café van vrijdag 6 januari gaan we gezamenlijk ideeën genereren. Wat willen we, wat verwachten we van de politiek en wat organiseren we zelf? Dus niet het debat zelf (dat gaan we misschien nog wel vorm geven; het kan dus één van de ideeën zijn), maar hoe we TT onderwerpen op de agenda krijgen.

En natuurlijk kunnen andere activiteiten of leuke ideeën voor 2017 worden ingebracht. Dus kom gezellig langs om mee te denken en te proosten op een Transitierijk 2017!

Welkom op vrijdagavond 6 januari 19:00 – 21:00
Lokatie: ClubMariz, Dorpsstraat 72 Castricum.
Kosten: gratis (consumpties voor eigen rekening).