Meteen naar de inhoud

Award gewonnen

Op vrijdag 18 november ontvingen de leden van het Kernteam van Transition Town Castricum de “Meer dan Handen Award”.

Meer dan handen Award 2011

Meer dan handen Award 2011

Prijsuitreiking

De jury van de Meer dan Handen Awards is op vrijdag 4 november bijeen geweest. Zij hebben genoten van de enthousiaste inzendingen van organisaties en vrijwilligers en vastgesteld dat men met recht trots kan zijn op het vrijwilligerswerk, dat met hart en ziel wordt verricht. De heer Ugur Pekdemir, directeur van Rabobank Noord-Kennemerland werd in de uiteindelijke keuze van de prijswinnaars bijgestaan door Wethouder Marianne Zonjee-Zonneveld, Trudy van der Weide van de Gemeente Castricum en Miranda Rozemeijer namens het Lokaal Comité Vrijwilligerswerk. Zij hebben uit de 30 aanmeldingen in iedere categorie unaniem een prijswinnaar gekozen. Is is daarom geweldig dat in de categorie Verbinding de prijs naar Transition Town Castricum is is gegaan!

Na het officiële gedeelte met de uitreiking van de awards, werden alle aanwezige vrijwilligers nog in het zonnetje gezet met een reeks fragmenten uit musicalvoorstellingen door Maaike Boerdam, de JPTeens on Stage en the Cast.

Wat gaan we doen met de prijs?

Het winnen van de prijs is natuurlijk een mooie erkenning voor onze inspanningen het afgelopen jaar. Transition Town Castricum wil graag het bijbehorende geldbedrag op zo’n manier besteden dat we ons doel “Een veerkrachtig en duurzaam dorp”, weer een stap dichterbij kunnen brengen. Hier zullen de komende weken goede plannen voor worden gemaakt en reken maar dat jullie daar binnenkort meer over horen!

prijsuitreiking

Meer dan Handen - award in de categorie "verbinden" 2011